Låna hos GE Money Bank

GE Money Bank erbjuder några av marknades smidigaste lån, kort och krediter direkt till privatpersoner. Du når GE Money Bank via telefon eller allra enklast på internet.

Lån – Mitt Lån hos GE Money Bank

När du behöver låna kan det kännas tryggt att få ångerrätt på köpet. Du kan även hur du vill lägga upp lånet.
– 20 000 – 350 000 kronor
– 0 kronor uppläggningsavgift på internet
– 0 kronor aviavgift när du väljer autogiro

Kredit hos GE Money Bank

Perfekt när du inte behöver låna så mycket och tycker det är bekvämt att alltid kunna ha lite extra pengar tillhands., Från 5000 kronor i kreditutrymme, Du betalar för den del av krediten du använder, Du bestämmer när du vill använda pengarna
– Lån mellan 20 000 och 350 000 kronor
– 0 kronor i uppläggningsavgift när du ansöker här
– 0 kronor i aviavgift när du väljer autogiro

Oavsett om du vill renovera köket, resa jorden runt eller köpa en soffa är det tryggt att ta ett lån hos GE Money Bank. Ångrar du dig kan du nämligen lämna tillbaka ditt lån. Om du gör det inom 14 dagar kostar det dessutom ingenting. Vad du än drömmer om väljer du själv hur du vill ha lånet.

Lånebesked
Du får ditt lånebesked inom några minuter via mail. Där får du information om din ränta och månadsbelopp. Lånet börjar gälla först när du skrivit på ditt avtal.

Vad kostar mitt lån?
I exemplet ovan har GE Money Bank använt en ränta på 6,95%. Räntan är individuell och bestäms när du söker lånet. Om du ansöker om lånet här på hemsidan tar GE Money Bank inte ut någon uppläggningsavgift. Om du dessutom väljer att betala ditt lån med autogiro tar GE Money Bank inte heller ut någon aviavgift.

Vad är effektiv ränta?
Den effektiva räntan är den totala kostnaden när både räntor och andra avgifter har räknats ihop. Den effektiva räntan enligt Konsumentverkets riktlinjer är 7,17% vid ett lån på 100 000 kronor och 5 år. I uträkningen ingår uppläggningsavgift 0 kronor, aviavgift vid autogiro 0 kronor och en årsränta på 6,95% (jul -10).

Hur går låneansökan till?
Det är enkelt att ansöka om lån. Enklast och billigast är det att göra det här på hemsidan. Det går så klart bra att göra en låneansökan på telefon också. Men då tar GE Money Bank ut en uppläggningsavgift på 495 kronor. Så här går det till:
– Du gör din ansökan om lån på nätet eller via telefon
– Du får svar direkt via e-post
– Om lånet beviljas får du ett avtal hemskickat per post
– Du skriver under avtalet och returnerar till GE Money Bank
– Så fort GE Money Bank fått avtalet för GE Money Bank över lånet till ditt bankkonto.

Kan jag ångra mig?
Om du inte skulle vilja ha lånet är det bara att lämna tillbaka pengarna. Om du gör det inom två veckor slipper du dessutom betala något extra. Det är bara att ringa vår kundservice så ordnar GE Money Bank det.

Kan två personer ansöka?
Det går bra att vara två personer som ansöker om samma lån. Det ökar möjligheten att bli beviljad lånet. Båda blir solidariskt betalningsansvariga för hela lånebeloppet. Båda sökanden måste uppfylla grundkraven för att ansöka om lån.

Hur betalar jag lånet?
Lånet är ett så kallat annuitetslån. Det innebär att du betalar samma belopp varje månad. Beloppet består både av ränta och amortering. Det gör att du får bra kontroll på ekonomin. Du väljer om du vill ändra din återbetalningstid. Om du betalar snabbare blir månadsbeloppet högre. Å andra sidan går det fortare att betala lånet. Du väljer själv hur länge du vill att ditt lån ska löpa.


WordPress主题