Supreme Card Woman – Njut av livet med Supreme Card!

Supreme Card Woman ger dig vad andra kortföretag inte gör, Nämligen förmåner utöver det vanliga. Supreme Card Woman har ett fördelaktigt bonusprogram, delbetalningsmöjligheter, reseförsäkring när du handlar din resa på ditt kort och rabatter. Utöver detta har Supreme Card Woman samarbeten med andra företag och skräddarsyr specialerbjudanden för dig som är Supreme Card kund.

Bonuspoäng
Supreme Card Woman erbjuder nu ett av marknadens mest fördelaktiga bonusprogram. Du får 1 bonuspoäng för varje krona du handlar för. Dessa poäng kan du sedan utnyttja till en mängd olika resor och upplevelser. Valet är ditt.

Delbetala
Om du vill kan du välja att utnyttja en längre kredit och dela upp dina köp i 6 delar. Det spelar ingen roll om det är resan till Söderhavet eller om det är dina matinköp.

Rabatter
Som en extra förmån har vi också laddat kortet med rabatt när du tankar på Preem. Du får f.n 15 öre rabatt per liter bensin, diesel eller etanol på alla bemannade stationer. Supreme Card ger dig f.n 10% rabatt på hyrbilar när du bokar via www.holidayautos.se. Ange rabattkod: supreme

Reseförsäkring
Som Supreme Card Woman kund bjuder Supreme dig på en reseförsäkring.

Supreme Card Woman stödjer Rosa Bandet vid varje köp!
Varje gång du använder ditt Supreme Card Woman så bidrar du med 1 kr till Rosa Bandet-kampanjen. Detta innebär att du inte betalar extra för att stödja kampanjen utan ditt bidrag aktiveras automatiskt varje gång du handlar. Supreme Card Woman är därför ett enkelt sätt för dig att förena nytta, nöje och välgörenhet på en och samma gång.

Rosa Bandets ursprung
Rosa Bandet är en internationell rörelse med ursprung i USA. Pink Ribbon, som Rosa Bandet heter på engelska, startades 1991 av bland andra Evelyn Lauder från kosmetikföretaget Estée Lauder. Sedan dess har Rosa Bandet vuxit till en internationell folkrörelse. Världen över viger organisationer, företag och privatpersoner oktober månad åt bröstcancerfrågan. I Sverige är bröstcancer den vanligaste cancerdiagnosen hos kvinnor. Varje år får 7 000 kvinnor beskedet att de har bröstcancer. Det betyder att var nionde kvinna drabbas någon gång i livet. Men även om antalet diagnoser ökar, är det fler och fler kvinnor som överlever sin bröstcancer idag bland annat tack vare framgångsrik forskning. Forskningsresultat inom bröstcancer kan också leda till resultat för andra cancerformer.

Cancerfonden, största finansiären
Cancerfondens Rosa Bandet-kampanj är den enskilt största finansiären av svensk bröstcancerforskning. Kampanjen syftar till att uppnå medvetenhet kring bröstcancer och att samla in pengar till fortsatt forskning. Alla pengar går till forsknings- och vårdutvecklingsprojekt inom bröstcancer.


Weboy