Diners Club – Kortet med dina egna förmåner

Diners Club är inte bara ett respekterat betalningsmedel på omkring 9 miljoner köpställen i över 200 länder. Som medlem hos Diners Club får du dessutom tillgång till ett antal unika medlemsförmåner, Diners Club är ett betalkort utan övre köpgräns. I motsats till vanliga kreditkort behöver du inte ansöka om en särskild köpgräns utan kan använda kortet till så många köp du själv önskar. Du har fri tillgång till Diners Clubs alla VIP-lounger på flygplatser och i storstäder över hela världen. Och som en extra service överraskar Diners Club med rabatter och erbjudanden du har glädje av.

Diners Club Classic Betalkort

Diners Club Classic Betalkort är Diners enkla men ändå klassiska och smarta kort. I likhet med Diners Clubs övriga kort är det ett betalkort utan övre köpgräns/kreditgräns. Du handlar och får sedan en specificerad faktura i slutet av nästkommande månad. Och om du vill kan du ansluta ett eller flera Familjekort till din maka/make, sambo, registrerade partner och dina myndiga barn.

Diners Club Privatkort SAS EuroBonus

Diners Club andra kort är deras Diners Club Privatkort kombinerat med ett SAS EuroBonuskort. Dessa två kort tillsammans ger ditt ett kort där du kan samla bonuspoäng på alla dina köp, restaurangbesök, taxiresor, eller lunchen allt du handlar ger dig bonuspoäng och hjälper dig där med få ihop poäng till din bonusresa lite snabbare. Varje gång du betalar med ditt kort får du Diners Club Extrapoäng, som omvandlas till SAS EuroBonus-poäng. Hundra kronor ger 15 Extrapoäng.


Weboy