ICA Banken Bankkort med bonus och ränta

ICA Bankkort är ICA Bankens vanliga kontokort. Det är ett MasterCard som accepteras världen över och ger bonus på vissa köp och ränta på ditt konto. Bankkortet är kostnadsfritt för ungdomar under 21 år. Om du vill ha ett helt vanligt bankkort väljer du ICA Bankkort. Du kan använda kortet där MasterCard accepteras, och får bonus på det du handlar hos ICA och Statoil (Köp av varor som ICA-butik är förmedlare av, som till exempel frimärken och varor från Systembolaget samt speltjänster är undantagna från bonusgrundande köp).

I bankkortet ingår:Bankkort med bonus och ränta på kontot

– Internet- och telefonbank med personlig service
– Bonus på ICA och Statoil
– Reseförsäkring när du köper resa med kortet

Om ditt ICA Banken Bankkort:

Du kan ha kreditutrymme på ditt konto på upp till 50 000 kronor. (Du kan ansöka om en kredit på upp till 50 000 kronor. Din kredit ligger som en extra buffert, alltid tillgänglig på ditt konto. När dina egna pengar på kontot är slut, kan du börja utnyttja krediten om du vill. Det är först då du börjar betala ränta. För att ansöka om en kontokredit behöver du ett av ICA bankens bankkort till att börja med, du kan sedan ansöka om kredit tillsammans med bankkortet).

Har du redan ett bankkort kan du logga in på ICA bankens Internetbanken och ansöka om kontokredit, eller utöka din redan befintliga kontokredit.

Detta ingår i ICA Banken Bankkort:

– När du köper en resa med kortet får du ICA Bankens reseförsäkring och avbeställningsskydd.
– Vi tar inte ut något valutaväxlingspåslag eller några avgifter när du tar ut pengar utomlands. Du får tillgång till Internet- och telefonbank med personlig service, och banktjänster i ICA-butikerna.
– Kostnadsfritt för ungdomar (Ungdomar under 21 år betalar ingen årsavgift för bankkortet. Du måste dock vara minst 18 år för att kunna ansöka om kortet).

Säkerhet:

För att undvika att bli utsatt för bedrägerier av olika slag, var försiktig med dina kortuppgifter.


Premium WordPress Themes