Marginalen Bank

Mer än en bank – I Marginalen koncernen ingår Marginalen Bank Bankaktiebolag, Kredit AB Marginalen, Konsult AB Marginalen och Inkasso AB Marginalen m.fl.
Marginalen Bank har tjänster för privatpersoner och företag och erbjuder konkurrenskraftig in- och utlåning. Bland våra finansiella tjänster finns fakturaköp och -belåning, leasing och avbetalningstjänster.

Marginalens cirka 330 medarbetare finns på kontor över hela Sverige och i Nederländerna, Lettland och Litauen. Våra svenska kontor finns i Stockholm, Borås, Gävle, Kalix, Hudiksvall, Härnösand, Åre och Söderhamn. Marginalen Core är ett samlingsnamn för de tjänster som Konsult AB Marginalen och Inkasso AB Marginalen m.fl. bedriver. Marginalen Core levererar tjänster inom bland annat juridik, HR, bokföring, redovisning, inkasso och fakturaadministration.

Marginalen Bank – Affärsidé

Marginalen Bank skapar tid och möjligheter för människor och företag att utvecklas genom att vi förenklar deras ekonomiska vardag. Det gör vi genom att lyssna på våra kunder och erbjuda okomplicerade och konkurrenskraftiga produkter och tjänster.

Marginalen Bank – Vision

Bidra till en bättre värld genom att skapa ekonomiskt försprång för människor som söker en bank och partner som inte bara tittar på siffror utan lika mycket på idéer och framtid. Marginalen Bank – En Bank i tiden

Marginalen Bank Betal, Bank och Kreditkort:

Marginalen Bank Classic VISA Kreditkort
Marginalen Bank Gold VISA Kreditkort
Marginalen Bank Traveller MasterCard Kreditkort
Marginalen Bankkort VISA


WordPress Themes