Bolåneräntor med volymrabatt, Skandiabanken tycker att det ska vara enkelt att vara kund. Och att alla har rätt att få bästa möjliga lånevillkor direkt utan att behöva vara en bra förhandlare. Lånar du över en miljon kronor hos oss får du volymrabatt som gäller hela ditt bolån. Det som krävs för att ta del av deras attraktiva villkor är att du blir helkund i Skandiabanken. Det betyder att du öppnar ett Allt i Ett-konto, kopplar ett Visa bankkort till kontot och sätter in din lön, pension eller motsvarande och därmed bara har en bankleverantör.

Inga avgifter – Hos Skandiabanken slipper du betala dyra uppläggningsavgifter. Använder du dessutom autogiro behöver du inte ens betala aviseringsavgifter.

Lånebelopp och räntebindningstid – Skandiabanken erbjuder bolån till villor, fritidshus och bostadsrätter. Du kan få låna upp till 85 procent av marknadsvärdet och lägsta lånebelopp är 100 000 kronor. Du kan välja att binda räntan för 3 månader, 1 år, 2 år, 3 år eller 5 år eller att ha den rörlig.

Lånetid – Du kan välja att betala tillbaka bolånet på 30, 35 eller 40 år. Du kan också välja amorteringsfrihet under lånetiden, men maximalt 5 år i taget.

Lånelöfte – När du letar efter en ny bostad och vill veta hur mycket du kan få låna, ansöker du om ett lånelöfte. Lånelöftet visar hur mycket du kan få låna, baserat på din ekonomi och det område där du vill köpa bostad. Ansökan gör du på internetbanken på Skandiabanken hemsida och de ger dig svar direkt på hur mycket vi kan erbjuda dig i bolån. När du har hittat den bostad du vill köpa gör du en slutlig ansökan om bolån, också den direkt på internetbanken.

Handpenningslån – Vid köp av bostad ska du vanligtvis betala 10 procent av köpesumman inom några dagar efter kontraktskrivning. Har du inte pengar till detta kan du ansöka om Handpenningslån hos Skandiabanken.

Överbryggningslån – När du ska köpa ny bostad och samtidigt sälja befintlig, händer det ofta att datum för köp och försäljning inte sammanfaller. Då kan ett tillfälligt lån som täcker luckan mellan köp och försäljning behövas, detta speciallån kallas ett Överbryggningslån. Just nu har Skandiabanken ett erbjudande där du till och med 30 november 2010 får 0% ränta på överbryggningslån!

Allt som har med bolån att göra sköter du enklast på Skandiabankens internetbanken. Behövs kompletterande uppgifter återkommer de till dig så snart vi kan efter att vi fått din ansökan. Om du är befintlig kund och vill utöka ditt bolån måste ansökan göras när du är inloggad på Skandiabankens internetbanken.


WordPress Themes