Bolån hos Skandiabanken
Bolåneräntor med volymrabatt, Skandiabanken tycker att det ska vara enkelt att vara kund. Och att alla har rätt att få bästa möjliga lånevillkor direkt utan att behöva vara en bra förhandlare. Lånar du över en miljon kronor hos oss får du volymrabatt som gäller hela ditt bolån. Det som krävs för att ta del av deras attraktiva villkor är att du blir helkund i Skandiabanken. Det betyder att du öppnar ett Allt i Ett-konto, kopplar ett Visa bankkort till kontot och sätter in din lön, pension eller motsvarande och därmed bara har en bankleverantör.

Privatlån hos Skandiabanken
Låna enkelt upp till 200 000 kronor med Skandiabankens privatlån. Du kan du få låna mellan 20 000 kronor och upp till 200 000 kronor, dock finns det en gräns att du högst får låna 30 procent av din årslön.

Kontokredit från Skandiabanken
Med en kontokredit från Skandiabanken kopplad till ditt Allt i Ett-konto är du alltid garderad för oförutsedda utgifter när de skulle dyka upp. Skandiabankens kontokredit har inga uppläggningsavgifter och självklart betalar du bara för den del av krediten som du använder. Logga in på internetbanken hos Skanidabanken och gör din ansökan där. Ansökan sker online och du får direkt tillgång till krediten om den beviljas.


WordPress主题