Privatlån hos Länsförsäkringar Bank – Lån utan säkerhet

Behöver du låna till en ny bil, båt eller liknande kan du låna utan säkerhet hos Länsförsäkringar. Lånet betalas tillbaka på mellan ett och tio år men du kan när som helst självklart lösa Privatlånet, helt kostnadsfritt. Privatlån ansöker du om på internet via deras hemsida. Därefter går en rådgivare igenom din ansökan och återkommer till dig kommande vardag. Din ansökan är inte bindande.

Privatlånet är enkelt, går du funderar på att köpa något, förverkliga en dröm eller kanske samla dina smålån på ett ställe, Då kan Privatlånet vara det rätta alternativet. Du lånar utan säkerhet till en av marknadens förmånligaste räntor. Du kan låna mellan 25 000–250 000 kronor utan säkerhet. Återbetalningstiden sätter du upp själv och kan du välja upp till tio år och du kan lösa lånet när du vill utan extra kostnad.

Månadskostnaden för lånet betalas enklast via en månatlig dragning från ditt lönekonto. Du får också tillgång till internettjänsterna helt kostnadsfritt och får en bra överblick av hela ditt engagemang. Du behöver ha en fast inkomst och inte ha några betalningsanmärkningar när du ansöker om lånet. När du skickat in din ansökan görs en kreditprövning och en rådgivare kontaktar dig för att lämna besked. Du bör alltid räkna igenom dina inkomster och utgifter innan du tar ett lån. Tänk på att din månadskostnad styrs av det allmänna ränteläget.

Förutom förmånliga lån kan du även få många förmånliga sparalternativ och förmodligen marknadens mest prisvärda bank- och betalkort hos Länsförsäkringar. De har även försäkringar för näst intill allt. Är det inte bekvämt att samla allt på samma ställe och dessutom spara en slant på det. Länsförsäkringars filosofi är att erbjuda bra och prisvärda produkter inom både bank och försäkring. Har du inte tillgång till internet går det lika bra att kontakta Länsförsäkringar direkt så skickar de en ansökan till dig. Du är självklart även välkommen att besöka dem direkt på deras kontor.


WordPress Blog