Danske Bank Direktlån

Med Danske Direktlån kan du snabbt och enkelt låna mellan 10 000 och 300 000 kronor utan säkerhet. Du väljer din återbetalningstid och betalar tillbaka på mellan 1 till 12 år. Pengarna har du på ditt konto inom 24 timmar från att ansökan nått banken. Perfekt om du till exempel planerar att köpa ny TV, möbler eller kanske lösa ett annat dyrare lån.

Danske Bank direktlån erbjuds endast för dig som är kund hos Danske Bank med ett kontopaket (med privatkonto dit du får din lön och/eller pension) i banken. Du som ansöker måste ha fyllt 18 år, redan vara kund och måste som sagt ha ett privatkonto i banken. Du ska ha anställning eller pension med en årsinkomst på minst 200 000 kronor. Du får inte ha några betalningsanmärkningar. Om lånet beviljas har du pengarna på ditt konto senast 24 timmar efter att ansökan har nått banken. Du får sedan en bekräftelse och en kopia på ansökan hemskickad till dig. Även om lånet inte beviljas kommer du att meddelas.

Sista dagen i varje månad dras månadskostnaden, det så kallade amorteringsbeloppet (räntebeloppet plus expeditionsavgiften) från ditt konto utan avisering. Var noga med att ange vilket kontonummer som du vill betala av lånet från.

Om du skaffar ett låneskydd för ditt direktlån i samband med din ansökan ger det dig en finansiell trygghet om något oförutsett händer dig. Om du blir ofrivilligt arbetslös, helt arbetsoförmögen eller avlider får du eller dina efterlevande ersättning för att betala de lån du tagit.


Weboy