Bolån hos Danske Bank

Danske Bank hjälper dig med din bostadsaffär genom att agera snabbt och undvika onödigt krångel. Då kan du känna dig säker när rätt tillfälle dyker upp och agera snabbt med ekonomisk säkerhet. Det är alltid skönt att veta vilka ekonomiska ramar som gäller innan man ger sig ut på marknaden. En bostad är ett stort ekonomiskt åtagande med en mängd frågor att ta ställning till. Du får också hjälp att säkerställa att lånet känns tryggt om något oförutsett skulle hända.

I din bostad ska du både trivas och vara trygg. Tala därför med en av Danske Banks rådgivare om hur de kan göra det enklare att köpa, äga eller sälja din bostad. Dina lån, din ränta och förtroendet för din bank är det viktigaste att tänka på när du ska köpa bostad. Beroende på din livssituation kan du välja mellan bunden eller rörlig ränta, eller kanske en kombination av båda. Oavsett vad du väljer så utformar vi en lösning som passar just dig.

Ett tips är att se över dina bolån och undersök vilka nya möjligheter som finns dig att förbättra din lånesituation. Kanske kan du lägga om dina lån för att minska räntebördan, minska lånen inför pensionen eller ta ett tilläggslån för att investera i något du drömt om? Din bostad är ett kapital du kan använda. Med bostaden som säkerhet kan du få förmånliga lån med bättre villkor än andra krediter.


Premium WordPress Themes