Låna hos Danske Bank

Danske Bank erbjuder olika typer av lån och krediter. Allt för att möta de önskemål och behov du har. Oavsett om det handlar om att låna till en ny bil, båt, mc eller något annat som du är intresserad av att köpa. Vill du slippa dyra smålån kan du samla allt hos dem förmånligt, Danske Bank hjälper dig med förmånliga villkor.

Kanske behöver du också en kredit som är kopplad till ditt kort eller konto för en ökad flexibilitet i vardagen? Danske Bank hjälper dig att hitta en lösning som passar just dig bäst.

Bolån hos Danske Bank

Danske Bank hjälper dig med din bostadsaffär genom att agera snabbt och undvika onödigt krångel. Då kan du känna dig säker när rätt tillfälle dyker upp och agera snabbt med ekonomisk säkerhet. Det är alltid skönt att veta vilka ekonomiska ramar som gäller innan man ger sig ut på marknaden. En bostad är ett stort ekonomiskt åtagande med en mängd frågor att ta ställning till. Du får också hjälp att säkerställa att lånet känns tryggt om något oförutsett skulle hända.

Danske Bank Direktlån

Danske Bank direktlån erbjuds endast för dig som är kund hos Danske Bank med ett kontopaket (med privatkonto dit du får din lön och/eller pension) i banken. Med Danske Direktlån kan du snabbt och enkelt låna mellan 10 000 och 300 000 kronor utan säkerhet. Du väljer din återbetalningstid och betalar tillbaka på mellan 1 till 12 år. Pengarna har du på ditt konto inom 24 timmar från att ansökan nått banken. Perfekt om du till exempel planerar att köpa ny TV, möbler eller kanske lösa ett annat dyrare lån.


Weboy