Swedbank Världsnaturkortet Bankkort Maestro

Ge ett bidrag till världens djur och natur varje gång du betalar. Med Världsnaturkortet Maestro skänker banken 25 öre till Världsnaturfonden WWF:s arbete varje gång du betalar med kortet. Dessutom går 25 kronor av årsavgiften direkt till WWF.

Så här fungerar Världsnaturkortet Bankkort Maestro

När du betalar eller tar ut pengar med Världsnaturkortet Bankkort Maestro dras pengarna direkt från ditt konto i banken. Maestro accepteras i butiker som har en direktuppkopplad terminal, och i de flesta uttagsautomater i hela världen. Du väljer själv en personlig kod till ditt kort. Du kan ändra koden när du vill. På allt fler ställen kan du bekräfta köpet genom att knappa in din personliga kod på en terminal.

Råd och Tips för ditt Swedbank Världsnaturkortet Maestro

Världsnaturkortet Bankkort Maestro innehåller och ger tillgång till en rad praktiska funktioner bl a avbeställningsskydd för resor i hela världen, e-kort för säkra köp på Internet, snabbsaldo i mobiltelefonen, årssammandrag och tilläggstjänsten Assistans. Tillsammans med ditt nya kort får du en bruksanvisning som berättar mer om Världsnaturkortet Bankkort Maestro och vilka funktioner och tillval du kan dra nytta av.

I många butiker kan du passa på att ta ut kontanter samtidigt som du betalar med kortet, genom att be om att få höja köpbeloppet. Tänk på att ditt kort är en värdehandling. Det är därför viktigt att kortet hanteras på ett säkert sätt. Förvara aldrig kort och kod tillsammans.

Har du frågor är du alltid välkommen att komma in till oss på kontoret eller om du är ansluten till telefonbanken att ringa Personlig service, 0771-22 11 22.

Så här skaffar du Swedbank Världsnaturkortet Bankkort Maestro
– Ansök här och nu eller skriv ut ansökan och skicka in den
– Om du är ansluten till telefonbanken, personlig service, ringer du dit
– Du kan också skaffa kortet genom att kontakta ditt bankkontor

Pris för Swedbank Världsnaturkortet Maestro
220 kr per år i årsavgift (110 kr per år för ungdom)
Kontantuttag i automat i Sverige och kontantuttag av euro i EMU-land kostar 0 kr. Kontantuttag i automat i övriga fall kostar 25 kr per uttag.
Kontantuttag i kassa kostar 35 kronor.
Valutaväxlingspåslag vid köp/uttag i utländsk valuta 1,5%.


Weboy