Världsnaturkortet Betal- & Kreditkort MasterCard

Med Världsnaturkortet Betal- & Kreditkort MasterCard kan du betala på ett smidigt sätt och samtidigt bidra till en hållbar miljö. Varje gång du betalar med kortet skänker swedbank 25 öre till Världsnaturfonden WWF:s arbete.

Så här fungerar Världsnaturkortet Betal- & Kreditkort MasterCard

Dina inköp och uttag samlas på en räkning som du betalar i slutet av varje månad. Beroende på när i månaden du handlar innebär det att du får upp till 55 dagars räntefri kredit. Du kan också välja att dela upp betalningen över en längre tid, dock måste minst 3 % av skulden betalas varje månad, lägst 150 kr. Ränta för närvarande: se längst ned på sidan under rubriken Pris.

Råd och Tips för ditt Swedbank Världsnaturkortet Betal- & Kreditkort MasterCard

Genom Swedbank Kortservice Självbetjäning kan du bl a få saldobesked dygnet runt. Telefonnumret till Swedbank Kortservice är 0771–48 00 40.
Tänk på att ditt kort Världsnaturkortet Betal- & Kreditkort MasterCard är en värdehandling. Det är därför viktigt att kortet hanteras på ett säkert sätt.
Världsnaturkortet Betal- & Kreditkort MasterCard innehåller och ger tillgång till en rad praktiska funktioner bl a avbeställningsskydd för resor i hela världen, e-faktura och Assistans. Tillsammans med ditt nya Världsnaturkort Betal- & Kreditkort MasterCard får du en bruksanvisning som berättar mer om kortet och vilka funktioner och tillval du kan dra nytta av. Skaffa ett extrakort till en annan familjemedlem, pris 0 kr.

Har du frågor är du alltid välkommen in till Swedbank på kontoret eller om du är ansluten till Banken via Telefon, ring Swedbank Personlig service 0771-22 11 22.

Så här skaffar du Världsnaturkortet Betal- & Kreditkort MasterCard
– Du kan skaffa kortet genom att kontakta ditt Swedbank bankkontor
– Om du är ansluten till telefonbanken, personlig service, ringer du direkt till Swedbank
– Ansök direkt på via Swedbank.se eller skriv ut ansökan och skicka in den

Prisinformation för Världsnaturkortet Betal- & Kreditkort MasterCard
195 kr per år. Extrakort 0 kr per år.
Räntan är för närvarande 12,20% (2011-08-06) vilket ger en månadsränta på 1,02%. Vid en utnyttjad kredit på 10 000 kronor blir den effektiva räntan 15,27%.
Kontantuttag i Sverige och utomlands kostar 3 % av uttaget belopp, dock lägst 35 kr per uttag.
Valutaväxlingspåslag vid köp/uttag i utländsk valuta 1,5%.


WordPress Themes