Swedbank Bankkort VISA Ung

Swedbank Bankkort VISA Ung är kortet för dig mellan 13 och 26 år och som hellre använder ditt kort för köp direkt i butiken än för att ta ut pengar i uttagautomaten.

Så här fungerar Bankkort VISA Ung

Med ditt Bankkort VISA Ung har du 12 st fria kontantuttag per år. Alla uttag därefter kostar 5 kr per styck. Det betyder att det blir billigare för dig att använda kortet för köp i butik än för att ta ut pengar i automaten. Däremot kan du be om att få höja beloppet när du handlar och på så sätt få kontanter i handen – detta kostar inget extra. När du betalar eller tar ut pengar med ditt Bankkort VISA Ung dras pengarna direkt från ditt konto i banken. Du kan betala med ditt Bankkort VISA Ung i alla butiker i hela världen som tar VISA och har en direktuppkopplad terminal. Dessutom kan du använda kortet i de flesta uttagsautomater.

Du väljer själv en personlig kod till ditt kort. Detta gör du i uttagsautomaten första gången du använder kortet. Du kan ändra koden när du vill.

Råd och Tips för dig Swedbank Bankkort VISA Ung

Tänk på att hålla koll på hur många kontantuttag du gjort med kortet så vet du när de uttag du gör börjar kosta 5kr. I många butiker kan du passa på att ta ut kontanter samtidigt som du betalar med kortet, genom att be om att få höja köpbeloppet. Tänk på att ditt Bankkort VISA Ung är en värdehandling. Det är därför viktigt att du hanterar kortet på ett säkert sätt.
Förvara aldrig ditt kort tillsammans med koden. Bankkort VISA Ung innehåller och ger tillgång till en rad praktiska funktioner, bland annat e-kort för säkrare köp på internet om du är över 18 år och har Internetbanken med dosa. Vill du snabbt veta hur mycket pengar du har på ditt konto? Med ett samtal från mobilen kan du enkelt få reda på det. Du ansluter dig via telefonbanken självbetjäning 0771-22 11 22(tryck 70#). Tillsammans med ditt nya Bankkort VISA Ung får du en bruksanvisning som berättar mer om ditt kort och vilka funktioner och tillval du kan dra nytta av.

Har du frågor eller undrar över något om ditt kort kan du alltid komma in till Swedbank på kontoret eller ringa telefonbanken med personlig service om du har det, 0771-22 11 22.

Så här skaffar du Bankkort VISA Ung
– Om du är över 18 år kan du ansöka om kortet direkt på hos Swedbank eller skriva ut ansökan och skicka in den via Swedbanks hemsida
– Om du är över 18 år och ansluten till telefonbanken, personlig service, ringer du Swedbank
– Du kan också skaffa kortet genom att kontakta ditt Swedbank bankkontor

Prisuppgifter för Swedbank Bankkort VISA Ung
0 kr i årsavgift.
12 st avgiftsfria kontantuttag per kalenderår i Sverige och utomlands.
Efter de 12 fria uttagen kostar varje kontantuttag i automat och kassa 5 kr i Sverige och utomlands.
Valutaväxlingspåslag vid köp/uttag i utländsk valuta 1,5%.


WordPress Blog