Swedbank Bankkort VISA

Bankkort VISA är Sveriges mest använda kort. Du väljer själv en personlig kod till ditt kort. Detta gör du i uttagsautomaten första gången du använder kortet. Du kan ändra koden när du vill. På allt fler ställen kan du bekräfta köpet genom att knappa in din personliga kod på en terminal. Med Swedbank Bankkort VISA kan du både använda kortet i butik och för att ta ut pengar.

Så här fungerar Swedbank Bankkort VISA – Kortet fungerar likadant i Sverige som i resten av världen. När du betalar eller tar ut pengar med Bankkort VISA dras pengarna från ditt konto i banken.

Råd och tips för dit Swedbank Bankkort VISA

I många butiker kan du passa på att ta ut kontanter när du betalar med kortet genom att be om att få höja köpbeloppet. Tänk på att ditt Bankkort VISA är en värdehandling. Det är därför viktigt att kortet hanteras på ett säkert sätt. Förvara aldrig kort och kod tillsammans. Bankkort VISA innehåller och ger tillgång till en rad praktiska funktioner bland annat avbeställningsskydd för resor i hela världen, e-kort för säkra köp på Internet, snabbsaldo i mobiltelefonen och årssammandrag. Tillsammans med ditt nya Bankkort VISA får du en bruksanvisning som berättar mer om kortet och vilka funktioner och tillval du kan dra nytta av.

Har du frågor är du alltid välkommen att komma in till Swedbank eller att ringa telefonbanken hos Swedbank, Personlig service, 0771-22 11 22.

Så här skaffar du Bankkort Visa
– Skriv ut ansökan och skicka in den till Swedbank
– Om du är ansluten till telefonbanken, personlig service, ringer du till Swedbank
– Du kan också skaffa kortet genom att kontakta ditt bankkontor

Pris för ditt Swedbank Bankkort VISA
250 kr per år i årsavgift (0 kr per år för student (med CSN-insättning samt studerar på Högskola eller Universitet)).
Kontantuttag i automat i Sverige och kontantuttag av euro i EMU-land kostar 0 kr.
Kontantuttag i automat i övriga fall kostar 35 kr per uttag.
Kontantuttag i bankens kassa kostar 35 kronor.
Valutaväxlingspåslag vid köp/uttag i utländsk valuta 1,5%.


WordPress Themes