Swedbank Bankkort Maestro

Swedbank Bankkort Maestro gör dig oberoende av bankens öppettider. Du använder kortet för att betala direkt i butiken eller för att ta ut pengar i automaten. Här hemma i Sverige och i hela världen.

Så här fungerar Swedbank Bankkort Maestro

Du väljer själv en personlig kod till ditt kort. Detta gör du i uttagsautomaten första gången du använder kortet. Du kan ändra koden när du vill. På allt fler ställen kan du bekräfta köpet genom att knappa in din personliga kod på en terminal. När du betalar eller tar ut pengar med Bankkort Maestro dras pengarna direkt från ditt konto i banken. Maestro accepteras i butiker som har en direktuppkopplad terminal, och i de flesta uttagsautomater i hela världen.

Råd och Tips
I många butiker kan du passa på att ta ut kontanter samtidigt som du betalar med kortet, genom att be om att få höja köpbeloppet.
Tänk på att ditt Bankkort Maestro är en värdehandling. Det är därför viktigt att kortet hanteras på ett säkert sätt. Förvara aldrig kort och kod tillsammans. Bankkort Maestro innehåller och ger tillgång till en rad praktiska funktioner bland annat avbeställningsskydd för resor i hela världen, e-kort för säkra köp på Internet, snabbsaldo i mobiltelefonen, årssammandrag och tilläggstjänsten Assistans. Tillsammans med ditt nya Swedbank Bankkort Maestro får du en bruksanvisning som berättar mer om kortet och vilka funktioner och tillval du kan dra nytta av.

Har du frågor är du alltid välkommen att komma in till ett Swedbank kontoret eller att ringa Swedbanks telefonbank, Personlig service, 0771-22 11 22.

Så här skaffar du Bankkort Maestro
– Du kan också skaffa kortet genom att kontakta ditt bankkontor
– Om du är ansluten till telefonbanken, personlig service, ringer du direkt till Swedbank
– Ansök direkt på skärmen eller skriv ut ansökan och skicka in den på Swedbanks hemsida

Prisuppgifter för Swedbank Bankkort Maestro
195 kr i årsavgift
Kontantuttag i automat i Sverige och kontantuttag av euro i EMU-land kostar 0 kr. Kontantuttag i automat i övriga fall kostar 25 kr per uttag.
Valutaväxlingspåslag vid köp/uttag i utländsk valuta 1,5%.


WordPress主题