Supreme Card Green Kreditkort

Supreme klimatkompenserar – Ett naturligt steg för Supreme Card Green är att klimatkompensera, Supreme har låtit en extern byrå vid namn Ecowise Consulting AB gå igenom hela processen från det att kortet tillverkas tills dess att det skickas ut till dig. Ett Supreme Card Green och tillhörande tryckmaterial orsakar vid tillverkning och transport utsläpp av 74 g koldioxidekvivalenter. Utöver detta har även utsläpp i samband med övriga utskick (månadsvisa aviseringar, utskick till nya kunder med mera) som går att koppla till Supreme Card Green beräknats och kompenserats.

Hur klimatkompenserar Supreme?

Supreme klimatkompenserar för den klimatpåverkan, produktion, utskick m.m. av ett Supreme Card Green har, genom att köpa utsläppsrätter via Naturskyddsföreningen.

Förmåner – Njut av livet med Supreme Card Green!

Supreme ger dig vad andra kortföretag inte gör. Nämligen förmåner utöver det vanliga. Supreme har fördelaktiga delbetalningsmöjligheter, rabatter och en reseförsäkring när du handlar din resa på ditt kort. Utöver detta har Supreme samarbeten med andra företag och skräddarsyr specialerbjudanden för dig som är Supreme Card kund.

Delbetala
Om du vill kan du välja att utnyttja en längre kredit och dela upp dina köp i 6 delar. Det spelar ingen roll om det är resan till Söderhavet eller om det är dina matinköp.

Rabatter
Som en extra förmån har Supreme också laddat kortet med rabatt när du tankar på Preem. Du får f.n 15 öre rabatt per liter bensin, diesel eller etanol på alla bemannade stationer. Supreme Card ger dig f.n 10% rabatt på hyrbilar när du bokar via www.holidayautos.se. Ange rabattkod: supreme

Reseförsäkring
Som Supreme Card Green kund bjuder Supreme dig på en reseförsäkring.


Free WordPress Theme