Supreme Card Gold – Njut av livet med Supreme Card Kreditkort!

Supreme ger dig vad andra kortföretag inte gör, Nämligen förmåner utöver det vanliga. Supreme har ett fördelaktigt bonusprogram, delbetalningsmöjligheter, reseförsäkring när du handlar din resa på ditt kort och rabatter. Utöver detta har Supreme samarbeten med andra företag och skräddarsyr specialerbjudanden för dig som är Supreme Card kund.

Bonuspoäng

Supreme erbjuder nu ett av marknadens mest fördelaktiga bonusprogram. Du får 1 bonuspoäng för varje krona du handlar för. Dessa poäng kan du sedan utnyttja till en mängd olika resor och upplevelser. Valet är ditt.

Delbetala
Om du vill kan du välja att utnyttja en längre kredit och dela upp dina köp i 6 delar. Det spelar ingen roll om det är resan till Söderhavet eller om det är dina matinköp.

Rabatter
Som en extra förmån har Supreme också laddat kortet med rabatt när du tankar på Preem. Du får f.n 15 öre rabatt per liter bensin, diesel eller etanol på alla bemannade stationer. Supreme Card ger dig f.n 10% rabatt på hyrbilar när du bokar via www.holidayautos.se. Ange rabattkod: supreme

Reseförsäkring
Som Supreme Card Gold kund bjuder vi dig på en reseförsäkring.

Navigare Yachting, 15 % rabatt för dig som kund!
Navigare Yachting kan som enda svenska arrangör presentera en egen segelbåtslotta i Grekland, Kroatien, Turkiet, Thailand och Sverige. Vi äger idag 100 segelbåtar från 36 fot-54 fot som vi hyr ut med eller utan besättning. För dig som kund innebär detta en rad fördelar; våra båtar är underhållna med största noggrannhet, vi har svensk personal som möter dig på plats, och framför allt genomsyras alla våra arrangemang av bästa tänkbara service.
För dig som Supreme Card-kund erbjuder vi 15% rabatt på er bokning samt 20% rabatt på något av våra tilläggspaket.
För att boka ring 08-6543820 eller info@navigare-yachting.com


WordPress主题