Skandiabanken – VISA Betal- och kreditkort

Ingen månadsavgift och räntefri kredit

Med Visa Betal- och kreditkort får du möjlighet till räntefri kredit i upp till 60 dagar.Reseförsäkring med avbeställnings-skydd och köpskydd ingår utan extra kostnad.

kreditkort

  • Förstärkt reseförsäkring med köpskydd ingår
  • Handla säkert på nätet
  • Räntefri kredit i upp till 60 dagar
  • Alla inköp och uttag samlade på en elektronisk faktura varje månad
  • Ingen månadsavgift

Allt samlat på ett ställe

Alla dina uttag och kortköp samlas varje månad på en elektronisk faktura på internetbanken. Ditt Visa Betal- och kreditkort kopplas till ett eget kortkreditkonto så att du enkelt kan hålla reda på alla köp och uttag som du gör med kortet.

SMS-bevakning

Nu kan du enkelt hålla koll på dina kortköp. Så fort du gör ett köp eller uttag över 300 kronor skickar vi ett SMS till dig med information om var du handlat och för hur mycket. Läs mer här »

Hur fungerar regionspärr vid resa utanför Norden?

Som en säkerhetsåtgärd är ditt kort spärrat för fysiska köp och uttag utanför Norden. När du ska ut och resa öppnar du enkelt upp ditt kort för den regionen som du ska till samt väljer vilken tidsperiod som det ska vara öppet.

Betala i butik

Kortet fungerar i alla butiker och restauranger i Sverige och utomlands som är anslutna till Visa. Köpesumman redovisas på ditt kortkreditkonto direkt när du använt kortet. I butik kan du handla för upp till 50 000 kr per rullande 30-dagarsperiod. För köp utomlands görs ett valutaväxlingspåslag på 1,65 %.

Om du använder ditt kort utomlands

Det finns flera saker som är viktigt att tänka på när du ska ut och resa och framförallt när du använder ditt kort utomlands. Läs mer om våra tips & råd inför utlandsresan, hur du skyddar dig själv och hur du använder ditt kort på ett säkert sätt. Läs mer här»

Säkerhet

Alla våra kort är utrustade med chip, för säkrare kortbetalning. Chip gör bedrägerier med hjälp av s.k skimming omöjlig.

Vi har tjänster för säkra kortbetalningar på nätet. Verified by Visa är en kostnadsfri tjänst som innebär att du kan identifiera dig med lösenord när du betalar med kort på internet och kan vara säker på att ingen annan kan använda ditt kort. Du kan även enkelt slå på och av möjligheten att handla med kortet på nätet, du kan sätt en köpgräns och ändra den snabbt om du behöver.

Ta ut pengar i automat

Visa Betal- och kreditkort fungerar i alla svenska uttagsautomater. Du kan ta ut max 10 000 kr per 24 timmar, max 25 000 kr under en rullande 7 dagarsperiod. Det fungerar även utomlands i alla uttagsautomater som är anslutna till Visa. Kontantuttag kostar 1 % av uttagsbeloppet dock lägst 30 kr och för uttag utomlands görs ett valutaväxlingspåslag på 1,65 %.

Räntefri kredit

Du kan ansöka om en kredit på mellan 20 000 – 100 000 kr men maximalt 30 % av din årsinkomst. Du har möjlighet till räntefri kredit på upp till 60 dagar och därefter väljer du om du vill använda kortet som ett betalkort genom att betala hela beloppet eller som ett kreditkort och delbetala skulden.

Reseförsäkring Plus med köpskydd ingår

När du betalar din resa med Visa Betal- och kreditkortet ingår automatiskt och utan extra kostnad en reseförsäkring med avbeställningsskydd och köpskydd. Läs mer här »

Mobila plånboken

Du som har ett av Skandiabankens Visakort får tillgång till vår mobila plånbok, vilket är en tjänst för både iPhone och Android. Du kan bl a föra över pengar från ditt kort till ett annat kort i vilken bank som helst. Du kan även få saldouppgifter direkt i mobilen. Med iPhone-appen kan du nu även föra över pengar mellan konton, se köphistorik, läsa bloggen och bli kund. Dessa funktioner kommer inom kort även för Android. Läs mer här »


WordPress主题