Skandiabanken – VISA Bankkort – uttags- och betalkort

Betala och ta ut pengar i hela världen

Visa Bankkort är ett uttags- och betalkort som fungerar i uttagsautomater och butiker i hela världen som är anslutna till Visa. Alla kort har chip och du handlar säkert på nätet.

bankkort

  • Handla säkert på nätet
  • Pengarna dras direkt från kontot
  • Reseförsäkring med avbeställningsskydd ingår
  • Vi tar ingen avgift för automatuttag – gäller hela världen

Reseförsäkring Plus med köpskydd för dig med Betal- & kreditkort

Med Betal-& kreditkortet ingår en omfattande reseförsäkring med avbeställningsskydd utan extra kostnad. Dessutom ingår även ett köpskydd som innebär många fördelar för dig när du handlar hemelektronik och vitvaror med kortet. Det bästa av allt är att avgiften för kortet är 0 kr per månad.
Läs mer om Reseförsäkring Plus med köpskydd här »

Uttags- och betalkort

Visa Bankkort är ett uttags- och betalkort som fungerar i alla uttagsautomater och butiker i Sverige och utomlands som är anslutna till Visa.

SMS-bevakning

Nu kan du enkelt hålla koll på dina kortköp. Så fort du gör ett köp eller utttag över 300 kronor skickar vi ett SMS till dig med information om var du handlat och för hur mycket. Just nu utan kostnad. Läs mer här »

Säkerhet

Alla våra kort är utrustade med chip, för säkrare kortbetalning. Chip gör bedrägerier med hjälp av s.k skimming omöjlig.

Vi har tjänster för säkra kortbetalningar på nätet. Verified by Visa är en kostnadsfri tjänst som innebär att du kan identifiera dig med lösenord när du betalar med kort på internet och kan vara säker på att ingen annan kan använda ditt kort. Du kan även enkelt slå på och av möjligheten att handla med kortet på nätet, du kan sätt en köpgräns och ändra den snabbt om du behöver.

Om du använder ditt kort utomlands

Det finns flera saker som är viktigt att tänka på när du ska ut och resa och framförallt när du använder ditt kort utomlands. Läs mer om våra tips & råd inför utlandsresan, hur du skyddar dig själv och hur du använder ditt kort på ett säkert sätt. Läs mer här»

Betala i butik

Köpesumman dras direkt från ditt Allt i Ett-konto när du använt kortet. Du kan handla för upp till 50 000 kr per rullande 30-dagarsperiod förutsatt att beloppet finns tillgängligt på ditt konto. När du handlar utomlands görs ett valutaväxlingspåslag på 1,65 %.

Ta ut pengar i automat

Visa Bankkort fungerar i alla svenska uttagsautomater. Du kan ta ut max 10 000 kr per 24 timmar, max 25 000 kr under en rullande 7 dagarsperiod.  Det fungerar även utomlands i alla uttagsautomater som är anslutna till Visa. Vi tar ingen avgift för uttag i automat, gäller hela världen. Men för uttag utomlands görs ett valutaväxlingspåslag på 1,65 %.

Reseförsäkring ingår

När du betalar en resa med Visa Bankkort får du automatiskt en reseförsäkring med avbeställningsskydd. Läs mer här »

Mobila plånboken

Du som har ett av Skandiabankens Visakort får tillgång till vår mobila plånbok, vilket är en tjänst för både iPhone och Android. Du kan bl a föra över pengar från ditt kort till ett annat kort i vilken bank som helst. Du kan även få saldouppgifter direkt i mobilen. Med iPhone-appen kan du nu även föra över pengar mellan konton, se köphistorik, läsa bloggen och bli kund. Dessa funktioner kommer inom kort även för Android. Läs mer här »


WordPress Blog