Skandiabanken – Betal, Bank- och Kreditkort

Med Visa Betal- och kreditkort får du möjlighet till räntefri kredit i upp till 60 dagar. Reseförsäkring med avbeställnings-skydd och köpskydd ingår utan extra kostnad. Visa Bankkort är ett uttags- och betalkort som fungerar i uttagsautomater och butiker i hela världen som är anslutna till Visa. Alla kort har chip och du handlar säkert på nätet.

Skandiabanken – VISA Betal- och kreditkort

Ingen månadsavgift och räntefri kredit, Med Visa Betal- och kreditkort får du
möjlighet till räntefri kredit i upp till 60 dagar.Reseförsäkring med avbeställnings-skydd och köpskydd ingår utan extra kostnad.

 • Förstärkt reseförsäkring med köpskydd ingår
 • Handla säkert på nätet
 • Räntefri kredit i upp till 60 dagar
 • Alla inköp och uttag samlade på en elektronisk faktura varje månad
 • Ingen månadsavgift

Skandiabanken – VISA Bankkort – uttags- och betalkort

Visa Bankkort är ett uttags- och betalkort
som fungerar i uttagsautomater och butiker i hela världen som är anslutna till Visa. Alla kort har chip och du handlar säkert på nätet.

 • Handla säkert på nätet
 • Pengarna dras direkt från kontot
 • Reseförsäkring med avbeställningsskydd ingår
 • Vi tar ingen avgift för automatuttag – gäller hela världen

Reseförsäkring Plus med köpskydd för dig med Betal- & kreditkort

Med Betal-& kreditkortet ingår en omfattande reseförsäkring med avbeställningsskydd utan extra kostnad. Dessutom ingår även ett köpskydd som innebär många fördelar för dig när du handlar hemelektronik och vitvaror med kortet. Det bästa av allt är att avgiften för kortet är 0 kr per månad.
Läs mer om Reseförsäkring Plus med köpskydd här »


Skandiabanken – VISA electron – Kortet för ungdomar

Visa Electronkort fungerar i uttagsautomater och butiker som har kortterminaler kopplade online, både i Sverige och utomlands. Det perfekta kortet för ungdomar. Ingen månadsavgift för dig mellan 13 – 18 år.

 • Pengarna dras direkt från kontot
 • Kan användas av ungdomar från 13 år
 • Reseförsäkring med avbeställningsskydd ingår
 • Vi tar ingen avgift för automatuttag – gäller hela världen

Villkor för ungdomar

För att ansöka om ett Visa Electronkort måste du ha fyllt 13 år. För ungdomar gäller särskilda uttagsbegränsningar.

Ålder Köpbelopp butik/Internet Uttagsbelopp
13-15 år 5000 kr per rullande
7-dagars period
2000 kr per rullande
7-dagars period
16 år – 50.000 kr per rullande
30-dagars period
25.000 kr per rullande
7-dagars period
10.000 kr per dag

Med Visa Betal- och kreditkort får du möjlighet till räntefri kredit i upp till 60 dagar. Kreditkortet har ingen årsavgift, räntefri kredit samt reseförsäkring med avbeställnings-skydd och köpskydd ingår utan extra kostnad.


Snabb fakta om Skandiabanken Visa Betal- och kreditkort
– Förstärkt reseförsäkring med köpskydd ingår
– Handla säkert på nätet
– Räntefri kredit i upp till 60 dagar
– Alla inköp och uttag samlade på en elektronisk faktura varje månad
– Ingen årsavgift

Allt samlat på ett ställe
Alla dina uttag och kortköp samlas varje månad på en elektronisk faktura på Skandiabankens internetbanken. Ditt Visa Betal- och kreditkort kopplas till ett eget kortkreditkonto så att du enkelt kan hålla reda på alla köp och uttag som du gör med kortet.

Räntefri kredit
Du kan ansöka om en kredit på mellan 20 000 – 100 000 kr men maximalt 30% av din årsinkomst. Du har möjlighet till räntefri kredit på upp till 60 dagar och därefter väljer du om du vill använda kortet som ett betalkort genom att betala hela beloppet eller som ett kreditkort och delbetala skulden.

Säkerhet
Alla skandiabankens kort är utrustade med chip, detta är för en säkrare kortbetalning. Chip gör bedrägerier med hjälp av s.k skimming (när någon kopierar din kreditkortsinformation) omöjlig. Skandiabanken har tjänster för säkra kortbetalningar på nätet, ”Verified by Visa” är en kostnadsfri tjänst som innebär att du kan identifiera dig med ett egen valt lösenord när du betalar med ditt kort på internet, du kan på detta säg vara ”säkrare” på att ingen annan kan använda ditt kort. Du kan även enkelt slå på och av möjligheten att handla med kortet på nätet, du kan även sätta en köpgräns och ändra den snabbt om du behöver.

Betala i butik
Kortet fungerar i alla butiker och restauranger i Sverige och utomlands som är anslutna till Visa. Köpesumman redovisas på ditt kortkreditkonto direkt när du använt kortet. I butik kan du handla för upp till 50 000 kr per rullande 30-dagarsperiod. För köp utomlands görs ett valutaväxlingspåslag på 1,65%.

Ta ut pengar i automat
Visa Betal- och kreditkort fungerar i alla svenska uttagsautomater. Du kan ta ut max 25 000 kr under en rullande 7 dagarsperiod, max 10 000 kr per 24 timmar. Kreditkortet fungerar även utomlands i alla uttagsautomater som är anslutna till Visa. Kontantuttag kostar 1% av uttagsbeloppet dock lägst 30 kr och för uttag utomlands görs ett valutaväxlingspåslag på 1,65%.

Reseförsäkring Plus med köpskydd ingår
När du betalar din resa med Visa Betal- och kreditkortet ingår automatiskt och utan extra kostnad en reseförsäkring med avbeställningsskydd och köpskydd.

SMS-bevakning
Nu kan du enkelt hålla koll på dina kortköp via en smart SMS tjänst, varje gång du gör ett köp eller uttag över 300 kronor skickar Skandiabanken ett SMS till dig med information om var du handlat och för hur mycket. Just nu utan kostnad kan du prova denna tjänst utan extra kostnad.


Free WordPress Themes