re:member Kreditkort MasterCard

Du bestämmer själv i vilken takt du kan och vill betala och dessutom kan du kostnadsfritt anpassa ditt re:member kreditkort med försäkringar. För närvarande finns det 12 försäkringar att välja bland, och tre valfria ingår utan extra kostnad i ditt kort, värde 210 kr per år. Vill du lägga till fler försäkringar kostar de 70 kr per styck och år.

Betala smart, smidigt och säkert. Med re:member kreditkort är det du som har kontrollen. Du bestämmer hur du vill dela upp betalningen, och hur mycket du vill betala per månad. Du väljer vilka försäkringar och tjänster som du vill koppla till ditt kort, och betalar bara för de du valt. re:member kreditkort finns med Visa och Mastercard, och re:member more finns med MasterCard

Innehåll och funktioner är det samma för vårt re:member Visa och MasterCard. Båda alternativen fungerar i hela världen och på internet. Om du redan har det ena kan det andra vara ett bra komplement.

Läs mer om re:member försäkringar

re:member kreditkort MasterCard
  • fri årsavgift första året (195 kr/år)
  • betalningsfri månad två ggr/år
  • upp till 56 dagar räntefri kredit
  • månadsränta 1,31% *
  • betala säkert på internet

Om Kreditkortsguiden.com

Kreditkortsguiden.com är en oberoende guide som hjälper dig att jämföra bank, betal och Kreditkort. Vi har samlat information om American Express, GE money Bank, Eurocard, Re:member Card, ICA Banken, Supreme Card och många många andra. Allt för att du ska ha så bra koll som möjligt när du bestämmer dig vilket kort du ska stoppa ner i plånboken.
Copyright © 2016 · Jämför Kreditkort – KreditkortsGuiden.com, All Rights Reserved. Powered by Free Premium Wordpress Themes.
Weboy