Betal och Kredikort hos Marginalen Bank

Marginalen Bank ger dig ett kort för alla tillfällen! Maximera dina valmöjligheter med ett kort för varje tillfälle. Marginalen Bank erbjuder olika VISA-kort och MasterCard. Du får bra villkor med låga avgifter på alla Marginal Banks olika kort, vart och ett med sin egen profil, Bankkort där pengarna dras direkt från ditt bankkonto, Kreditkort med olika kreditgräns och fördelar eller Traveller-kortet, där dina inköp förvandlas till resor.

Marginalen Bank Classic VISA Kreditkort

Ett betal- och kreditkort (VISA) utan årsavgift och med hela 2 procents insättningsränta. För dig som vill samla dina köp på en månadsfaktura och ha möjlighet till räntefri kredit i upp till 54 dagar!
Läs mer om Marginalen Bank Classic VISA Kreditkort

Marginalen Bank Gold VISA Kreditkort

Ett betal- och kreditkort (VISA) med generös kreditgräns och rabatt på tusentals restauranger och hotell världen över.
Läs mer om Marginalen Bank Gold VISA Kreditkort

Marginalen Bank Traveller MasterCard Kreditkort

Ett betal- och kreditkort (MasterCard) som omvandlar dina köp till resor och ger rabatt på mat och boende världen över.
Läs mer om Marginalen Bank Traveller MasterCard Kreditkort

Marginalen Bankkort VISA

Med Marginalen Bankkort har du dina pengar lättillgängliga. Kortet är kopplat till ditt Transaktionskonto i banken och så länge du har pengar där har du alltid pengar i plånboken.
Läs mer om Marginalen Bankkort VISA

Om Kreditkortsguiden.com

Kreditkortsguiden.com är en oberoende guide som hjälper dig att jämföra bank, betal och Kreditkort. Vi har samlat information om American Express, GE money Bank, Eurocard, Re:member Card, ICA Banken, Supreme Card och många många andra. Allt för att du ska ha så bra koll som möjligt när du bestämmer dig vilket kort du ska stoppa ner i plånboken.
Copyright © 2016 · Jämför Kreditkort – KreditkortsGuiden.com, All Rights Reserved. Powered by Free Premium Wordpress Themes.
Free WordPress Theme