Diners Club – Betalkort

Diners Club fungerar på ca 9 miljoner inköpställen i över 200 länder världen över. Som kortmedlem hos Diners Club har du tillgång till en mängd tjänster och förmåner. Betalar du din resa med kortet ingår en kompletterande reseförsäkring med avbeställningskydd för dig och din familj. Diners Club har hundratals lounger på flygplatser runt om i världen och en mängd andra förmåner. Läs mer Diners Clubs flygplatslounger och kompletterande reseförsäkring på deras sida.

SAS EuroBonus Diners Club – poäng på alla köp

Med Diners Club Privatkort och SAS EuroBonus kombinerat i ett och samma kort kan du samla bonuspoäng på alla dina inköp, oavsett inköpsställe oavsett var du handlar. Varje gång du betalar med ditt kort får du SAS EuroBonus Extrapoäng. Ett köp på hundra kronor ger 20 Extrapoäng.

Diners Club Classic Privatkort

Diners Club Privatkort är vårt enklaste och mest klassiska kort. I likhet med Diners Clubs övriga kort är det ett betalkort utan köpgräns. Allt du handlar kommer på en specificerad räkning i slutet av månaden.

Om Kreditkortsguiden.com

Kreditkortsguiden.com är en oberoende guide som hjälper dig att jämföra bank, betal och Kreditkort. Vi har samlat information om American Express, GE money Bank, Eurocard, Re:member Card, ICA Banken, Supreme Card och många många andra. Allt för att du ska ha så bra koll som möjligt när du bestämmer dig vilket kort du ska stoppa ner i plånboken.
Copyright © 2016 · Jämför Kreditkort – KreditkortsGuiden.com, All Rights Reserved. Powered by Free Premium Wordpress Themes.
WordPress Blog