Välkommen till American Express fantastiska värld!

På de här sidorna hjälper vi dig att hitta ditt nya American Express kort.

American Express Amexblue

Du som har ett Amexblue har ett av de snyggaste korten på marknaden och möjligheten att samla poäng på alla dina inköp med vårt lojalitetsprogram Membership Rewards. Ingen ränta, ingen faktureringsavgift – det enda du betalar är en årsavgift. Amexblue: 250 kr, Extrakort: 125 kr. Om du av någon anledning förlorar ditt Amexblue får du ett nytt av oss, helt utan kostnad. Vid behov kan Kortet oftast levereras inom 24 timmar, i princip var som helst i världen.

American Express Green Card

Green Card har allt. Möjligheten att handla nu och betala om en månad. En reseförsäkring som skyddar både dig och din familj. Och ett lojalitetsprogram som belönar dig. Med ett Green Card från American Express följer en reseförsäkring som låter dig koppla av och bara fokusera på att njuta av resan. Och går du med i lojalitetsprogrammet Membership Rewards® kan du omvandla insamlade poäng till spännande upplevelser för hela familjen. Bli belönad i vardagen. Poäng på alla dina inköp.

American Express Gold Card

Gold Card har skräddarsydda förmåner för frekventa resenärer. Du kommer att häpna över Kortets kraft ute i världen. American Express Gold Cards reseförsäkring för dig och din familj kan rädda många situationer på resan. Reser du mycket finns det många argument att skaffa ett Gold Card. Samma trygghet på resan för dina barn och barnbarn som för dig, Kort till hela familjen om du vill, akuthjälp vid sjukdom på resan, 2 200 servicekontor från Invercargill i Nya Zeeland till Chiclayo i Peru. Resan bokar du enkelt på Travel Online hos American Express. American Express Gold Card erbjuder dig många förmåner allt från specialpriser på restauranger, rabatterade teaterbiljetter och hotellnätter till bra biljetter till sportevenemang. Läs mer om alla erbjudanden på American Express Selects hos American Express.

American Express Platinum

Kärnan i Platinum Card kan sammanfattas som ett ord – Service. Exceptionell Service. Förmånliga medlemskap i partnerprogram för hotell och bilhyra, kontakta Platinum Card Service för ansökan. Lägg också till marknadens kanske mest omfattande reseförsäkring samt tillgång till flygplatslounger över hela världen. Genom att visa ditt Priority Pass får du fri tillgång till fler än 600 lounger världen över. Priority Pass är en kostnadsfri förmån för dig som Platinum Card-medlem. Oavsett var du är, dag eller natt, så behöver du inte lägga tid på att göra bordsreservationer eller boka biljetter. Låt oss på Platinum Card Lifestyle hjälpa dig. Här tar du dessutom del av dagsfärska erbjudanden från hela världen. Luta dig tillbaka och njut.

American Express Centurion

Centurion erbjuder det bästa inom personlig service, kombinerat med unika förmåner som är skräddarsydda för att möta behoven hos en viss kundgrupp. American Express Centurion är ett kort som utfärdas ”by invitation only”. Med detta kort erbjuds du skräddarsydda förmånserbjudanden samt det bästa inom personlg service. Du får bland annat tillgång till utvalda privata klubbar och har stående bordsreservation på utvalda restauranger. Svåröverkomliga teater och konsertbiljetter kan bli tillgängliga, du har förmåner och rumsuppgradering på hotell runt om i världen. Du erbjuds också att delta i shopping evenemang och att delta på exklusiva modevisningar.


Premium WordPress Themes