Förmåner med Eurocard Gold eller Platinum

Med ett Eurocard i plånboken har du tillgång till en rad fina förmåner och erbjudanden. Använd ditt kort – det lönar sig.

Eurocard Back2u

För varje köp du gör hos våra anslutna inköpsställen får du pengar tillbaka på fakturan och behöver inte tänka på att samla poäng. Back2u är en ren bonus – en trevlig överraskning för dig med Eurocard.

Att handla är enkelt
I Back2u-portalen kan du enkelt se vilka butiker, restauranger och hotell som ger dig pengar tillbaka. Vi har ett stort urval av välkända nätbutiker med kända varumärken och nu har vi även börjat med inköpsställen ute på stan.

Handla i butik/på stan
– Allt du behöver göra för att få Back2u i våra anslutna butiker/inköpsställen är att betala med ditt Eurocard.
– Din Back2u kommer automatiskt att dras av på din faktura kvartalsvis.

Handla på nätet
– Gå in på Back2u-portalen och välj vilken nätbutik du vill handla i. Klicka på ”Handla nu” för att gå vidare. Om du inte redan har loggat in blir du nu med automatik ombedd att göra det.
– Betala med ditt Eurocard.
– Din Back2u kommer automatiskt att dras av på din faktura kvartalsvis.

Försäkringar med Eurocard Gold och Eurocard Platinum

För att du som Eurocardkund ska känna dig extra trygg så har vi ett antal försäkringar som ingår i kortet samt några som går att välja till.
Reseförsäkring – Reseförsäkringen du får med Eurocard Platinum innehåller det mesta du kan behöva, om något skulle gå fel när du är på resande fot.

För dig med Eurocard Platinum eller Eurocard Corporate Platinum:
Internetförsäkring – Har du upptäckt smidigheten med att handla på internet? Då har vi en försäkring för dig som Platinumkund som gör dina köp tryggare.
Hole-in-oneförsäkring – Bragder ska premieras, det tycker i alla fall vi på Eurocard. Därför betalar vi ut en belöning på 5 000 kr till alla Platinumkunder som lyckas med konststycket att göra en hole-in-one.
Allriskförsäkring – Nu kan du vara lugn i 5 år. Med ditt Eurocard Platinum har du nämligen en 5-årig allriskförsäkring när du köper vitvaror och hemelektronik, såsom tex TV och DVD-spelare.
Kompletterande reseförsäkring – En försäkring med avbeställningsskydd som ger dig extra trygghet vid olyckor, om du blir sjuk, försenad, om något skadas hemma medan du är borta eller om bagaget kommer på avvägar.
Betalskydd – Man kan inte ta höjd för allt. Men om något oförutsett händer kan det vara svårt att inte bekymra sig för ekonomin. Därför vill vi erbjuda dig Betalskydd.
Tjänstereseförsäkring – Ett fullgott skydd till låg premie, perfekt för dig som reser i tjänsten. Hur har ni det med tjänstereseförsäkringar på ert företag?

Tillgång till Flygplatslounger med Eurocard Gold och Eurocard Platinum

Som Eurocardkund har du alltid tillgång till lounger både i Sverige och i Europa när du är ute och reser. Så passa på att koppla av i någon av våra lounger när du är på resande fot.
Eurocards lounger – Besök någon av våra lounger när du är på resande fot, oavsett om du är affärs- eller privatresenär.
Priority Pass – Passa på att ta en paus i någon av Priority Pass många lounger världen över.


WordPress Blog