Eurocard Gold

Eurocard Gold är ett betalkort utan köpgräns som fungerar överallt i hela världen och som du kan använda till allt från att betala en liter mjölk till din jorden-runt-resa. Dina köp samlas smidigt på en faktura och du slipper fundera på om du har pengar på ditt bankkonto. Dessutom kan du dela upp din betalning som det passar.
– Fungerar överallt utan köpgräns.
– Shopping på Back2u-portalen som ger dig pengar tillbaka på fakturan.
– Upp till 45 dagars räntefri kredit med möjlighet att delbetala.
– Kompletterande reseförsäkring med avbeställningsskydd.

Tilläggstjänster för ditt Eurocard Gold

I ditt Eurocard Gold ingår en rad förmåner och finesser. Utöver det, finns en hel del tilläggstjänster som du kan välja till efter behov.

Smart Safety Spärrservice

Med Smart Safety Spärrservice spärrar du dina och familjens kort, mobiltelefoner och andra värdehandlingar med ett enda samtal, dygnet runt. Du kan också stöldskyddsregistrera värdefulla ägodelar och få stöldskyddsdekaler att fästa på det du registrerat.

Delbetalning

Självklart kan du delbetala med Eurocard. Med delbetalning bestämmer du själv om du vill betala hela din månadsfaktura på en gång eller delbetala på valfritt antal månader, till låg kostnad. Du får lite mer frihet helt enkelt.

e-Faktura

För att slippa OCR-nummer och annat krångel, kan du helt enkelt välja att få din faktura som e-Faktura. Anmälan görs via din Internetbank.

e-Saldo

Med hjälp av ett lösenord kan du, när som helst, logga in på e-saldo och se både dina ofakturerade och fakturerade köp. Om du inte redan har tjänsten, anmäl dig.

Förlängd betaltid

Har du stora inköp, reser du mycket eller bara vill du kunna vara extra flexibel med dina betalningar? Med förlängd betaltid får du en ännu större frihet.

MasterCard SecureCode

Med ett Eurocard i handen behöver du aldrig vara orolig. Anslut ditt kort till MasterCard SecureCode för ännu säkrare näthandel.


Premium WordPress Themes