Fördelar med American Express Amexblue

Som medlem i American Express familjen och som innehavare av ett Amexblue har du ett av de snyggaste korten på marknaden och möjligheten att samla poäng på alla dina inköp med American Express lojalitetsprogram Membership Rewards. Om du av någon anledning förlorar ditt Amexblue får du ett nytt av oss, helt utan kostnad. Vid behov kan Kortet oftast levereras inom 24 timmar, i princip var som helst i världen.

Säkerhet med Amexblue

Som innehavare av ett Amexblue ska livet vara lite lättare, därför ingår alltid; Bedrägeriskydd Online, Returgaranti och Reseolycksfallsförsäkring direkt i kortet så att du alltid känner när du handlar online eller är ute och resor, en enklare vardag helt enkelt.
Med ”Mitt Konto Online” får du även tillgång till din konto 24 timmar om dygnet, kontakt med American Express väldigt trevliga och kompetenta kundservice, och ett kontaktnät över hela världen som är där för att hjälpa dig om något skulle hända på resande fot.
American Express Amexblue är det ingen ränta och ingen faktureringsavgift – det enda du betalar är en årsavgift. (Amexblue: 250 kronor, Extrakort: 125 kronor)

Rådgivning på resan

Får du problem på resan kan American Express ge dig personlig rådgivning per telefon, helt utan extra kostnad.
American Express kan hjälpa dig att hitta ett välrenomerat sjukhus eller en medicinsk specialist. American Express kan också hjälpa dig att hitta en engelsktalande läkare eller advokat runt om i världen. American Express kan hjälpa dig att komma i kontakt med närmaste ambassad eller konsulat. Behöver du recept, eller kanske dina glasögon som du har glömt hemma, kan vi hjälpa till med även detta.
Ring gärna American Express på Global Assistans på telefon +46 8 33 20 38 så kan de säkert hjälpa till med ditt problem.

Membership Rewards Online

Självklart ska du ansluta ditt kort till Membership Rewards och börja samla poäng på alla dina inköp. Ett lätt sätt att hålla koll på dina poäng är att logga in på ditt konto online och kolla hur samlandet går. Det är kul att se hur poängen på kontot växer men det är ännu roligare att lösa in dem! Detta kan du för det mesta göra direkt på nätet dygnet runt.
Så välj en unik belöning ur American Express Membership Rewards-program eller för över dina poäng till någon av american Express partners bonusprogram för resenärer. Bland dem finns några av världens mest populära flygbolag och eleganta hotell på flera än 5 000 orter runt om i hela världen, så låt dina matköp hemma i Sverige ge dig en semester på Bahamas.


WordPress Themes