Skandiabanken VISA Bankkort

Skandiabanken Visa Bankkort är ett uttags- och betalkort som fungerar i bankomater och butiker i hela världen som är anslutna till Visa. Bankkortet är utrustat med chip och du handlar säkert på nätet.

Snabb fakta om Skandiabanken Visa Bankkort:

Skandiabanken VISA Bankkort
– Handla säkert på nätet
– Pengarna dras direkt från kontot
– Reseförsäkring med avbeställningsskydd ingår
– Vi tar ingen avgift för automatuttag – gäller hela världen

Uttags- och betalkort

Visa Bankkort är ett uttags- och betalkort som fungerar i alla uttagsautomater och butiker i Sverige och utomlands som är anslutna till Visa.

Säkerhet hos Skandiabanken VISA Bankkort

Alla Skandiabankens kort är utrustade med chip, detta för säkrare kortbetalning. Chip gör bedrägerier med hjälp av så kallad skimming nästintill omöjlig. Skandiabanken har tjänster för säkra kortbetalningar på nätet, ”Verified by Visa” är en kostnadsfri tjänst som innebär att du kan identifiera dig med lösenord när du betalar med kort på internet och kan vara säker på att ingen annan kan använda ditt kort. Du kan även enkelt slå på och av möjligheten att handla med kortet på nätet, du kan även sätta en köpgräns och ändra den snabbt när du behöver.

Betala i butik

Köpesumman dras direkt från ditt Allt i Ett-konto när du använt kortet. Du kan handla för upp till 50 000 kr per rullande 30-dagarsperiod förutsatt att beloppet finns tillgängligt på ditt konto. När du handlar utomlands görs ett valutaväxlingspåslag på 1,65 %.

Ta ut pengar i bankomat

Skandiabankens Visa Bankkort fungerar i alla svenska uttagsautomater. Du kan ta ut max 10 000 kr per 24 timmar, max 25 000 kr under en rullande 7 dagarsperiod. Kortet fungerar även utomlands i alla uttagsautomater som är anslutna till Visa. Skandiabanken tar ingen avgift för uttag i automat, gäller hela världen. Men för uttag utomlands görs ett valutaväxlingspåslag på 1,65 %.

Reseförsäkring ingår när du köper resan på Skandiabanken VISA Bankkort

När du betalar en resa med Visa Bankkort får du automatiskt en reseförsäkring med avbeställningsskydd. När du betalar en resa med ditt kort från Skandiabanken får du automatiskt och utan extra kostnad en reseförsäkring och avbeställningsskydd. Försäkringen gäller även om du betalar din resa via internetbanken ”Registrera räkning” alternativt via SkandiaGiro. Försäkringstiden är de första 60 resdagarna räknat från avresedagen. Försäkringen är ett komplement till din hemförsäkring. Därför bör du även alltid se över din hemförsäkringen innan du reser.

SMS-bevakning

Du kan även enkelt hålla koll på dina kortköp genom SMS bevakning. Så fort du gör ett köp eller utttag över 300 kronor skickar vi ett SMS till dig med information om var du handlat och för hur mycket. Just nu kan du pröva denna tjänst utan kostnad.


WordPress Blog