Kreditkort ICA Banken Plus MasterCard

Bankkort Plus – kreditkort och kontokort i ett, Kreditkort ICA Banken Bankkort Plus MasterCard är ett kombinerat kreditkort och kontokort. Kortkrediten är räntefri i upp till 60 dagar. När du handlar på ICA och Statoil, eller tar ut pengar i en uttagsautomat, fungerar kortet som ett kontokort. Pengarna dras direkt från kontot.

Plustjänster med ditt ICA Banken Bankkort Plus MasterCard:

Kombinerat kreditkort och kontokort
– Bonus på allt (Köp av varor som ICA-butik är förmedlare av, som till exempel frimärken och varor från Systembolaget samt speltjänster är undantagna från bonusgrundande köp) du handlar med kortet
– Ett konto med 0,15 % i ränta på insatta pengar
– Säkerhetspaketet, en kompletterande försäkring

Så här fungerar Kreditkort ICA Banken Bankkort Plus MasterCard

När du handlar på ICA och Statoil, eller tar ut pengar i en uttagsautomat, fungerar kortet som ett kontokort. Pengarna dras direkt från kontot. När du handlar på andra ställen fungerar det som ett kreditkort. Inköpen samlas på en räkning som kommer i slutet av månaden. Du kan då välja att betala hela beloppet, eller skjuta upp en del av betalningen om du vill. Du betalar bara ränta på den del du skjuter upp. I kortet ingår en kredit på minst 10 000 kronor, men du kan ansöka om en kredit på upp till 100 000 kronor.

Med ditt kombinerade kontokort och kreditkort får du bonus på allt (Köp av varor som ICA-butik är förmedlare av, som till exempel frimärken och varor från Systembolaget samt speltjänster är undantagna från bonusgrundande köp). Köp på ICA och Statoil ger 1 % bonus, köp på andra ställen ger 0,5 %. För att kunna ansöka om vårt kreditkort behöver du vara minst 18 år.

Detta ingår i Kreditkort ICA Banken Bankkort Plus MasterCard

I årsavgiften ingår ett säkerhetspaket, en försäkring som kan ge ersättning vid stöld av kort, kontanter, id-handlingar och nycklar.
När du köper en resa med kreditkortet får du ICA Bankens reseförsäkring och avbeställningsskydd.
Vi tar inte ut något valutaväxlingspåslag eller några avgifter när du tar ut pengar utomlands.
Du får tillgång till Internet- och telefonbank med personlig service, och banktjänster i ICA-butikerna.

Säkerhet

För att undvika att bli utsatt för bedrägerier av olika slag, var försiktig med dina kortuppgifter.


WordPress Blog