ICA Banken Bank och Kreditkort – nyckeln till ICA Banken

När du skaffar ett av ICA bankens bankkort, får du också ett konto och kan börja använda dig av bankens tjänster. Vi har tre olika kort, anpassade efter olika behov. Här nedan beskrivs korten i korthet. Mer info hittar du på respektive kortsida.

Kreditkort ICA Banken Plus MasterCard

Kortet som ger extra bonus, Med Bankkort Plus får du en kortkredit som är räntefri tills räkningen ska betalas i slutet av månaden. Dessutom får du bonus på allt du köper med kortet (Köp av varor som ICA-butik är förmedlare av, som till exempel frimärken och varor från Systembolaget samt speltjänster är undantagna från bonusgrundande köp). När du handlar på ICA och Statoil, eller tar ut pengar i en uttagsautomat, fungerar kortet som ett kontokort. Pengarna dras direkt från ditt konto. När du handlar på andra ställen fungerar det som ett kreditkort. Inköpen samlas på en räkning som kommer i slutet av månaden. Du kan då välja att betala hela beloppet, eller skjuta upp en del av betalningen om du vill. Du betalar bara ränta på den del du skjuter upp. I kortet ingår en kredit på minst 10 000 kronor, men du kan ansöka om en kredit på upp till 100 000 kronor.

ICA Banken Bankkort med Bonus och Ränta

Om du vill ha ett helt vanligt bankkort väljer du ICA Bankkort. Du får bonus på det du handlar hos ICA och Statoil (Köp av varor som ICA-butik är förmedlare av, som till exempel frimärken och varor från Systembolaget samt speltjänster är undantagna från bonusgrundande köp). I ICA bankens bankkortet ingår även en reseförsäkring och avbeställningsskydd när du köper en resa med kortet. ICA banken tar heller inte ut något valutaväxlingspåslag eller några avgifter när du tar ut pengar utomlands. Du får tillgång till Internet- och telefonbank med personlig service, och banktjänster i ICA-butikerna.

ICA Banken Bankkort Maestro

Ett bankkort anpassat för ungdomar. Med vårt Maestro-kort kommer du åt dina pengar var du än är. Kortet är kostnadsfritt för ungdomar under 21 år. I Maestro-kortet ingår: Ett konto med 0,15 % i ränta på insatta pengar, Fria uttag, världen över när du är på resande fot och möjligheten att kolla saldot via mobilen eller webben. Allt du köper och tar ut med Maestro-kortet dras direkt från ditt konto. Du kan betala och ta ut pengar med Maestro nästan överallt. ICA banken tar ingen extra avgift när du tar ut pengar i automater utomlands.

Spärrtjänst

För alla kunder som har sitt bank eller kreditkort via ICA banken erbjuder de sina kunder spärrtjänst i samarbete med Stöldskyddsföreningen, om du tappar bort eller blir bestulen på dina bankkort, ID-handlingar och din mobiltelefon kan du spärra alltihop med ett enda samtal.


Free WordPress Theme