Danske Bank Visa Electron

Danske Bank Visa Electron är ett praktiskt uttagskort som fungerar internationellt. Dessutom kan du betala med det i alla direktuppkopplade kortterminaler. Kortet är kopplat direkt till ditt konto. Finns det inga pengar på kontot går det helt enkelt inte att ta ut några, det gör Visa Electron till ett mycket säkert kort. Du kan även använda kortet för kontantuttag i uttagsautomater både i Sverige och i utlandet. Den utländska automaten ska vara försedd med VISA Electron-symbol.

För kontroll med ditt kort!

Visa Electron är anslutet direkt till ditt privatkonto hos Danske Bank. Eftersom Visa Electron är ett onlinekort är det också ett av marknadens säkraste kort. När du betalar med ett Visa Electron görs alltid en kontroll mot ditt konto, snabbt och säkert.

Har du frågor kring ditt Visa Electron hos Danske Bank?

Om du har frågor om ditt Visa Electron kan du ringa till Kundservice Kort hos Danske Bank. Dit ringer du till exempel om du undrar över dina korttransaktioner, hur ditt kort fungerar i utlandet, vilka villkor som gäller för kortet, om du vill beställa ett ersättningskort eller om du har frågor om beloppsgränser eller priser.

Internationellt kort – fungerar world wide!

Visa Electron fungerar internationellt. Du kan använda det på 45 000 inköpsställen i Sverige och åtta miljoner inköpsställen utomlands.

Automatisk säkerhet

När du betalar med ett Visa Electron görs alltid en kontroll mot ditt konto, om det inte finns några pengar på kontot går inte transaktionen igenom, det ger dig en extra säkerhet så att inga felaktiga transaktioner gör med ditt kort.

Allrisk- och reseförsäkring med ditt Electron kort

Om du betalar mer än hälften av din resa via ditt Danske Plus, Danske Plus Start, Danske Direkt med tilläggspaketet Danske Direkt Guld eller ditt Visa Electron tillhörande dessa konton ingår en kompletterande reseförsäkring. I reseförsäkringen ingår även en fördelaktig allriskförsäkring. Den gäller varor som ägs av dig och som betalats via ditt kort. Varans inköpspris ska vara minst 1 000 kr.


Weboy