Danske Bank MasterCard Bankkort

Danske Bank MasterCard Bankkort är ett internationellt bankkort som fungerar på fler än 24 miljoner inköpsställen världen över. Du kan använda kortet för såväl inköp som kontantuttag överallt i världen. MasterCard Bankkort ansluts direkt till ditt privatkonto hos danske bank, alla dina uttag eller inköp dras direkt från kontot. Det gör att du enkelt har kontroll över såväl aktuellt saldo som enskilda uttag och inköp via Hembanken eller Telebank.

Allrisk- och reseförsäkring

Om du betalar mer än av hälften av din resa via kontopaket Danske Plus, Danske Plus Start, Danske Direkt med tilläggspaketet Danske Direkt Guld eller ditt med MasterCard Bankkort tillhörande dessa konton ingår en kompletterande reseförsäkring. I reseförsäkringen ingår även en fördelaktig allriskförsäkring. Den gäller varor som ägs av dig och som betalats via ditt kort. Varans inköpspris ska vara minst 1 000 kr.

Internationellt Bankkort

MasterCard Bankkort är ett internationellt MasterCard-anslutet bankkort, det betyder att du kan använda kortet för såväl inköp som kontantuttag överallt i världen.

Enkelt att hantera ditt bankkort

Kontrollera såväl aktuellt saldo som enskilda uttag och inköp via Telebank eller Hembanken.

Uttag

I flertalet butiker kan du ta ut kontanter i samband med ditt köp, istället för att ta ut dem i bankomaten, enkelt och smidigt.

Spärra och beställ ersättningskort i Hembanken

Hantera det mesta som har med dina bank- och kreditkort att göra direkt i Hembanken hos Danske Bank. Det ger dig som kund ännu bättre möjligheter till kontroll, överblick och snabb hjälp.

Har du frågor kring ditt MasterCard Bankkort?

Om du har frågor om ditt MasterCard Bankkort kan du ringa till Kundservice Kort. Dit ringer du till exempel om du undrar över dina korttransaktioner, hur ditt kort fungerar i utlandet, vilka villkor som gäller för kortet, hur reseförsäkringen fungerar, om du vill beställa ett ersättningskort eller om du har frågor om beloppsgränser eller priser.


WordPress Themes