Skandiabanken

Skandiabanken startade 1994, då som den första renodlade telefonbanken. Den nya banken gjorde revolution på den svenska bankarenan och satte med sina enkla och prisvärda villkor press på storbankerna. Idag är Skandiabanken en prisbelönt internetbank där kunderna kan göra alla sina bankärenden. Banken har verksamhet i Sverige och Norge och erbjuder marknaden ett komplett utbud inom bank, sparande och placeringar. Skandiabankens vision är att ha de mest nöjda kunderna och missionen är att vara den ledande direktbanken genom att vara ärliga, enkla och prisvärda.

Bästa kundservice – Skandiabanken

Den 21 januari 2010 vann Skandias växel SM i telefoni och Skandiabankens kundtjänst utsågs till Bästa kundservice. Mer än 140 kundtjänster och telefoniväxlar testades och bedömdes innan tävlingen var avgjord. Skandiabanken utsågs till Bästa kundtjänst i kategorin Bank med motiveringen: ”Viljan att hjälpa till och förmågan att i positiva ordalag ge korrekta svar kännetecknar årets segrare i klassen Bank.” Detta är den andra utmärkelsen för Bästa Kundservice som Skandiabanken får under loppet av ett år. I april utsågs Skandiabanken till Sveriges Bästa kundservice när bolaget Teleperformance testade ett stort antal olika kundservice-center.

Skandiabanken – En schysst bank helt enkelt

– Priserna är synliga och lika för alla – du slipper förhandla och pruta. Det är redan färdigprutat.
– Ränta från första kronan på både spar- och lönekontot.
– Inget dyrt kontorsnät som måste betalas med höga avgifter.

Bank, Betal och Kreditkort hos Skandiabanken:

Skandiabanken Bankkort – Visa Bankkort är ett uttags- och betalkort som fungerar i uttagsautomater och butiker i hela världen som är anslutna till Visa. Alla kort har chip och du handlar säkert på nätet.
Skandiabanken Betal- & kreditkort – Faktura med både köp och uttag. Räntefri kredit i upp till 60 dagar, Med Visa Betal- och kreditkort får du möjlighet till räntefri kredit i upp till 60 dagar.Reseförsäkring med avbeställnings-skydd och köpskydd ingår utan extra kostnad.
Skandiabanken Electronkort – Uttags- och betalkort som passar bra för ungdomar. Visa Electronkort fungerar i uttagsautomater och butiker som har kortterminaler kopplade online, både i Sverige och utomlands. Ingen årsavgift för dig mellan 13 – 19 år.

Lån hos Skandiabanken:

Bolån – Skandiabankens volym-rabatt: ju större lån desto bättre ränta!
Privatlån – Låg ränta och utan avgifter. Ingen säkerhet krävs för lånet.
Kontokredit – Skaffa kredit till ditt Allt i Ett-konto! Det är ingen uppläggningsavgift och du betalar bara ränta för den del av krediten du använder. Bra att ha t.ex. vid oförutsedda utgifter.


Free WordPress Theme