GE Money Bank

GE Money Bank vill ge dig som konsument banktjänster som du vill ha dem. Oavsett vem du är, och oavsett var du bor. GE Money Bank kom till Sverige 1993, idag har de ca 300 000 kunder och 2500 samarbetspartners. Fördelningen av anställda är smått anmärkningsvärd. Av 300 anställda arbetar över 100 med kundservice.

Lån, kort och krediter till konsument hos GE Money Bank:

GE Money Bank erbjuder några av marknades smidigaste lån, kort och krediter direkt till privatpersoner. Du når GE Money Bank via telefon eller allra enklast på internet.

GE Money Bank hjälper dig gärna när du behöver låna pengar, men det är du som bestämmer!

Låna – Mitt Lån:
När du behöver låna kan det kännas tryggt att få ångerrätt på köpet. Du har även stor valmöjlighet på hur du vill lägga upp lånet. Du har till och med ångerrätt på ditt lån.
Låna enkelt mellan 20 000 till 350 000 kronor
– 0 kronor uppläggningsavgift på internet
– 0 kronor aviavgift när du väljer autogiro

Kredit hos GE Money Bank:

Perfekt när du inte vill eller behöver låna så mycket och tycker det är bekvämt att alltid ha pengar tillhands.
– Från 5000 kronor i kreditutrymme
– Du betalar för den del av krediten du använder
– Du bestämmer när du vill använda pengarna

Histora om GE Money Bank:

1932: GE startar med varufinansiering
I takt med att efterfrågan av GE:s hemelektronik ökar uppstår även behovet av hjälp med finansieringen. För att drömmen om en ny tvättmaskin eller diskmaskin skulle bli verklighet behövde hushållen hjälp med pengar. GE Credit Corporation föds.

1993: GE konsumentfinansiering i Sverige
GE fortsätter att växa globalt och etablerar sin konsumentfinansiering även i Sverige. De båda bolagen GE Capital Bank och GE Capital Bilfinans erbjuder konsumentlån och finansiering, direkt till slutkund eller via samarbetspartner.

2004: GE Money Bank – Samlade krafter
Genom en ihopslagning samlas all kompetens kring konsumentlån och finansiering i ett gemensamt bolag – GE Money Bank. Ett bredare, bättre produktutbud kan erbjudas för att möjliggöra köp av allt från bil, båt, inredning, teknik till det där lilla extra i livet.


WordPress主题