Danske Bank

Danske Bank anser att du inte ska behöva välja mellan den stora bankens resurser och den lokala bankens engagemang? Hos dem får du båda. Danske Bank i Sverige har ett välfungerande nätverk av provinsbanker med lokala varumärken och är samtidigt är alla dessa en del av Nordens ledande finanskoncern. Danske Bank tror att det är just därför de växer snabbt på den svenska marknaden.

Danske Bank tar tydlig ställning som rådgivare, de kan erbjuda bra finansiella lösningarna, de är lokala och finns där deras kunder finns. De fattar beslut utan krångliga omvägar, samtidigt som de har specialister i alla länder där de är verksamma för att alltid ha den kompetens som krävs: För komplexa affärer krävs globala muskler.

Som kund väljer du själv hur och när du vill använda Danske Bank. De erbjuder banktjänster via internet, över telefon eller genom personliga möten med våra rådgivare och specialister på bankkontoren runt om i Sverige.

Betal, Bank och Kreditkort hos Danske Bank

I alla Danske Banks kontopaket ingår minst ett kort. Vilket eller vilka du får beror på valet av kontopaket och din ekonomiska situation. Vårt Guldkort eller MasterCard Guld som det även kallas ger dig till exempel 100 000 kronor i kredit och bonus på alla köp. Alla Danske Banks kort fungerar naturligtvis som betalkort både i Sverige och utomlands.

Danke Bank MasterCard Guld

MasterCard Guld är ett betal- och kreditkort med en kredit på upp till 100 000 kronor. Dessutom får du bonus på alla dina köp.

Danke Bank MasterCard Direkt

MasterCard Direkt ger dig en flexibilitet i din privatekonomi med kredit på upp till 50 000 kronor.

Danke Bank MasterCard Direkt Ung

MasterCard Direkt Ung passar dig som är mellan 18-28 år. I kortet ingår en kredit på upp till 25 000 kronor.

Danke Bank Visa Electron

Visa Electron är ett praktiskt kort du kan använda för uttag och köp i hela världen. Kortet är kopplat direkt till ditt konto.

Danke Bank MasterCard Bankkort

MasterCard Bankkort är ett internationellt bankkort som fungerar på mer än 24 miljoner inköpsställen.

När du beställer ett kontopaket hos Danke Bank så får du tillgång till alla tjänster du behöver. Genom deras internetbank, Hembanken, kan du enkelt hantera din vardagsekonomi när och var du vill. Och om du vill handla med aktier och fonder har du tillgång till hela 17 börser i 15 länder med ett klick! Minst ett kort ingår alltid och många smarta tjänster för att göra betalningar och få en översikt över din ekonomi. Rådgivning får du antingen via internet och telefon eller på ditt lokala bankkontor. Du väljer. Danske Bank har även en massa smarta extra tjänster för ditt kort som till exempel:
– Samma PIN-kod – En och samma PIN-kod till alla kort gör det enkelt att komma ihåg.
– Telebank – Med Telebank hanterar du enkelt dina bankärenden via telefon.
– Spärra alla kort – Spärra alla kort och värdehandlingar med ett telefonsamtal.

Bankkonto hos Danke Bank

Det finns kontopaket för alla. I kontopaketet ingår alla tjänster du behöver för att enkelt sköta din ekonomi hos Danske Bank:
– Kort – Danske Bank har fem olika kort som alla är internationella. I deras kontopaket ingår alltid minst ett kort.
– Betalningar – Det finns många sätt att enkelt göra dina betalningar på. I Hembanken finns allt du behöver.
– Utländsk valuta – Se aktuella valutakurser och hur mycket du får för dina pengar i olika valutor.
– Självbetjäning – Med Hembanken och Telebank kan du göra dina bankärenden när och var du vill.

Vilket kontopaket du väljer beror på hur du väljer att att sköta dina bankärenden. Vill du ta hand om hela din privatekonomi via internet och telefon ska du välja Danske Direkt. Föredrar du ett personligt möte med en rådgivare på ditt lokala bankkontor, passar Danske Plus kanske bättre.

Olika konton hos Danske Bank:

– Danske Direkt – Danske Direkt ger dig friheten att sköta hela din privatekonomi via internet och telefon. Kvalificerad rådgivning får du på distans.
– Danske Plus – För dig som värderar det lokala mötet på ett bankkontor. Alla tjänster du behöver för att sköta din privatekonomi ingår.
– Danske Direkt Ung – För dig som är 18-28 år som föredrar att sköta din privatekonomi via internet och telefon. Din rådgivare når du på telefon.
– Danske Start – Danske Start är paketet för dig som just börjat sköta din privatekonomi själv. I kontot ingår Visa Electron och Telebank.


WordPress Themes